آلمان از مسیر دیپلماسی حمایت می‌کند/تشکر ویژه از پاکستان

چهارشنبه 19 فروردين 1405
09:43
آلمان از مسیر دیپلماسی حمایت می‌کند/تشکر ویژه از پاکستان وزیر خارجه آلمان با استقبال از آتش‌بس میان واشنگتن و تهران گفت: برلین با تمام توان از مسیر دیپلماسی حمایت خواهد کرد.

العالم - اروپا

یوهان وادفول در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در نهایت، خبر خوبی در سیاست! از تصمیم طرفین درگیر برای توافق بر سر آتش‌بس در جنگ میان ایران و ایالات متحده استقبال می‌کنم.

وی افزود: تشکر ما و تشکر مردم کل منطقه از همه کسانی که از این توافق حمایت کردند، به ویژه پاکستان.

وزیر خارجه آلمان ادامه داد: این باید اولین گام حیاتی در مسیر صلح پایدار باشد، زیرا عواقب ادامه جنگ غیرقابل محاسبه خواهد بود.

رئیس جمهوری آمریکا شامگاه سه شنبه به وقت محلی (۷ آوریل ۲۰۲۶ برابر با ۱۸ فروردین ۱۴۰۵) در بیانیه ای در شبکه تروث سوشال پس از ۴۰ روز جنگ علیه ایران عقب نشینی کرد.

دونالد ترامپ اعلام کرد: بر اساس گفت‌وگوها با شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان و فرمانده کل ارتش پاکستان، که طی آن از من خواستند نیروی مخرب در نظر گرفته‌شده برای امشب علیه ایران را متوقف کنم، و مشروط به این‌که جمهوری اسلامی ایران با بازگشایی کامل، فوری و امن تنگه هرمز موافقت کند، موافقت می‌کنم بمباران و حمله به ایران را به مدت دو هفته به حالت تعلیق درآورم. این یک آتش‌بس دوطرفه خواهد بود.»

در پی ۴۰ روز جنگ مشترک آمریکا و اسرائیل علیه ایران که از نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد، سرانجام بامداد چهارشنبه به وقت تهران (۱۹ فروردین ۱۴۰۵ شمسی و سه شنبه شب به وقت شرق آمریکا برابر با ۷ آوریل ۲۰۲۶ ) طرفین بر سر آتش بس دو هفته ای با میانجیگیری پاکستان برای انجام مذاکرات به منظور پایان دادن این جنگ و صلح دائمی توافق کردند.

دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در بیانیه بامداد چهارشنبه ضمن تاکید بر اینکه تقرییا تمامی اهداف جنگ محقق شده است، با اشاره به برگزاری مذاکرات آتی با آمریکا تصریح کرد: برای نهایی کردن جزئیات، مذاکرات در اسلام آباد انجام می شود تا ظرف حداکثر ۱۵روز با نهایی شدن جزئیات پیروزی ایران در میدان، در مذاکرات سیاسی نیز تثبیت گردد.

در این بیانیه آمده است: تصمیم تاریخی ایران که از پشتوانه یکپارچه تمام ملت برخوردار است این است که این نبرد را تا هر زمانی که لازم باشد ادامه بدهد تا دستاوردهای عظیم آن تثبیت شده و معادلات جدید امنیتی و سیاسی در منطقه مبتنی بر پذیرش قدرت و سیادت ایران و مقاومت خلق گردد.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی